Geen producten in de winkelwagen.

  • Home
  • Skin Care

๐๐ฎ๐ญ ๐…๐ข๐ซ๐ฌ๐ญ ๐‚๐จ๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐žโ€ฆ. โ˜•๏ธ

But first Coffee

๐๐ฎ๐ญ ๐…๐ข๐ซ๐ฌ๐ญ ๐‚๐จ๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐ž.. Een belangrijk ochtendritueel voor veel mensen zelfs een must. Zo snel mogelijk je cafeรฏne shot naar binnen werken en de dag kan scherp beginnen toch!

Koffie is het meest gedronken naast water.

Er gaan vaak geruchten rond dat koffie de huid de hydrateert, dit valt gelukkig mee. ร‰รฉn van de eigenschappen van cafeรฏne in koffie is dat het vocht opneemt, het werkt dus dehydraterend. In theorie zou het dus zo kunnen zijn dat je huid uitdroogt door het drinken van koffie. Zolang je dagelijks niet meer als 3 kopjes koffie drinkt is de hoeveelheid cafeรฏne die je binnen krijgt niet zo hoog dat het uitdroging veroorzaakt..

But first coffee

Koffie bevat ook een hoop antioxidanten die veroudering van onze cellen, ontstekingen en oxidatieve schade voorkomen. Bovendien kan het de gezondheid van het hart ondersteunen, wat ook weer een positief effect kan hebben op de huid omdat dat de bloedcirculatie verbetert.

๐•๐ž๐ซ๐จ๐จ๐ซ๐ณ๐š๐š๐ค๐ญ ๐ค๐จ๐Ÿ๐Ÿ๐ข๐ž ๐ฐ๐ž๐ฅ ๐š๐œ๐ง๐ž/ ๐จ๐ง๐ณ๐ฎ๐ข๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐ž๐๐ž๐ง?

Als we over zwarte koffie praten veroorzaakt dit geen acne. Door zuivelย en suiker die we erin stoppen kunnen er onzuiverheden ontstaan. Ook hier geldt met mate.

Cafeรฏne, dit stofje verhoogt de bloedtoevoer naar de hersenen en stimuleert uiteindelijk het stresshormoon cortisol. Niet handig wanneer je cortisolniveau al hoger is dan je lichaam kan verwerken. Hierdoor verstoren er allerlei natuurlijke processen in je lijf. Waardoor je lichaam nog harder moet werken om alles weer op een basislevel te krijgen.

Studies hebben aangetoond dat cafeรฏne inname voor meer geluk, energie, alertheid en gezelligheid zorgt! Ook hiervoor geldt met mate.

Is koffieprut goed voor je huid?

De koffie maakt de huid zachter, verwijdert dode en droge huidcellen en stimuleert bovendien de productie van nieuwe huidcellen. De antioxidant koffiezuur zorgt ervoor dat er collageen wordt aangemaakt. En collageen maakt de huid steviger! Met koffie prut je huid scrubben is best een goed idee. Wist je dat koffie precies dezelfde PH-waarde heeft als je huid?

๐๐ฎ๐ญ ๐…๐ข๐ซ๐ฌ๐ญ ๐‚๐จ๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐ž. Geniet dus van je koffie, maar net als met alle dingen in het leven met mate. โ˜•๏ธ