Visagie

In 2013 heeft Schoonheidssalon Bij Suus de basistrainig Visagie afgesloten met een welverdiend certificaat.

Bij Suus kunt u terecht voor een dag make-up, bruids make-up of voor nieuwe inspiratie en tips.

Ideeën en tips

Altijd hetzelfde kleurtje,  of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Dan is dit echt iets voor u. Samen gaan we kijken welke make-up ook bij u zou kunnen passen en leer ik u wat handigheidjes!

Dag make-up

Heeft u bijvoorbeeld een sollicitatie of een belangrijke vergadering, dan zorgt een goede dag make-up net voor dat beetje extra zelfvertrouwen.

Avond make-up

Een avond make-up wordt in overleg altijd wat zwaarder aangebracht. Heeft u een speciale gelegenheid of een leuk avondje uit gepland staan? Dan is een avond make-up, aangepast aan uw kledingstijl en uw smaak, precies wat u nodig heeft.

 

Bruidsmake-up

Uw trouwdag behoort tot een van de mooiste dagen van uw leven. Alles moet kloppen! Zo ook uw make-up. Door samen goed te overleggen vinden we de make-up die bij u past en waar u zich prettig bij voelt.

Eerst een proefsessie

Tijdens de 2 uur durende proefsessie stemmen we samen alles af op uw bruidskleding en accessoires. De make-up wordt vastgelegd door middel van een foto en een beschrijving. Op de dag zelf kom ik naar u toe om in alle rust de afgesproken make-up aan te brengen.Voor een optimaal resultaat en een verzorgde uitstraling kunt u uw bruidsmake-up uitbreiden met een verzorgende boost voor de huid

Het arrangement bestaat uit:

  • Klassieke verzorgende behandeling waarbij de wenkbrauwen perfect in model gebracht worden
  • Proef make-up
  • Bruids make-up op de dag zelf bij u thuis 

Bruids make-up gast

Mocht er op de trouwdag tijd en gelegenheid zijn dan kunnen ook de moeders, zussen of vriendinnen voorzien worden van een lichte make-up.

Ideeen & tips± 45 minuten€ 15,00
Dag make-up± 60 minuten€ 19,95
Avond make-up± 60 minuten€ 25,00
Bruids make-up€ 65,00
Bruids make-up arrangement€ 99,95
Bruids make-up gast€ 20,00